Mental in Charge

Over de opdrachtgever

Mental in Charge coacht mensen die kampen met een (beginnende) burn-out. Eigenaar Robin doet dit op een unieke manier, door beweging in de buitenlucht te combineren met gesprekken. Mensen herstellen van hun klachten en keren duurzaam terug op de werkvloer.

Over de opdracht

Voor Mental in Charge schreef ik de teksten voor de nieuwe website. Ik sprak lang met Robin over zijn bedrijf, doelen en ambities. Zo lukte het mij om de juiste woorden te vinden voor de boodschap die hij met zijn bedrijf wil uitdragen. Er ontstonden professionele, maar toegankelijke webteksten in een vriendelijke tone of voice. Precies de manier waarop Robin graag werkt.

Over de doelgroep

Mental in Charge is er voor managers, eigenaren van bedrijven en leidinggevenden die werknemers met een (beginnende) burn-out willen laten terugkeren op de werkvloer. Zij moeten zich aangesproken voelen om deze vernieuwende manier van coaching een kans te geven. Maar ook de werknemer zelf, die vast en zeker een kijkje komt nemen op de website, moet zich op zijn gemak voelen, want deze persoon maakt de eindbeslissing.

Suzanne, Freelance TekstschrijverSuzanne, Freelance Tekstschrijver

Neem contact op

Kennismaken? Leuk! Laat je gegevens achter en ik neem binnen 24 uur contact met je op.