DermaClinic

Over de opdrachtgever

DermaClinic is een kliniek voor huidverjonging en huidverbetering in Groningen. Zij bieden een scala aan behandelingen, zoals botox, injectables, laseren, peelings en permanente make-up.

Over de opdracht

Voor DermaClinic voerde ik meerdere opdrachten uit. Zo werkte ik mee aan de nieuwe website en herschreef ik hiervoor alle bestaande content. Ook ontwikkelde ik nieuwe teksten die aantrekkelijk zijn voor de websitebezoeker én voldoen aan strenge eisen die de overheid stelt aan cosmetische dienstverleners. Daarnaast schreef ik mailings, landingspagina’s en verzorgde ik de content voor de promotie van samenwerkingspartners van DermaClinic.

Over de doelgroep

Herkenbare teksten, waarin klanten zich begrepen voelen. Dat was mijn belangrijkste doelstelling bij het schrijven van teksten voor DermaClinic. Mensen komen in de kliniek omdat ze iets willen verbeteren aan hun uiterlijk, soms uit onzekerheid of ontevredenheid. Dit raakt altijd aan de emotie van de klant. Het is daarom heel belangrijk dat zij zich veilig en op hun plek voelen. Dat was ook de reden dat ik een ochtend meeliep in de kliniek, zo ontdekte ik nog beter hoe de doelgroep van DermaClinic denkt.

Suzanne, Freelance TekstschrijverSuzanne, Freelance Tekstschrijver

Neem contact op

Kennismaken? Leuk! Laat je gegevens achter en ik neem binnen 24 uur contact met je op.