Be-Slank

Over de opdrachtgever

Be-Slank bedenkt én ontwikkelt gezonde eiwitshakes voor langdurig gewichtsverlies. De shakes van Be-Slank zijn onderscheidend omdat ze nauwelijks suiker bevatten en vol zitten met goede voedingsstoffen. Dit voorkomt het jojo-effect.

Over de opdracht

Be-Slank is een klein bedrijf dat grote stappen maakt. ‘Als er geen gezonde afslankshake is, dan maken we hem zelf’, dachten ze daar. Nu het product goed loopt, waren ze toe aan een professionaliseringsslag. Ik schreef nieuwe webteksten en teksten voor de webshop die de producten nog aantrekkelijker maken en de filosofie van het bedrijf vertegenwoordigen. Daarnaast schreef ik mailings die de klanttevredenheid verhogen én zorgen voor meer bestellingen.

Over de doelgroep

Be-Slank heeft een hele trouwe fanbase die ontzettend blij zijn met het product. Het was mijn doel om deze mensen te blijven aanspreken, maar ook nieuwe klanten op de website en webshop te overtuigen. Door me te verdiepen in de klant en veel reviews te lezen, ontdekte ik al snel wat er leeft bij de doelgroep. En natuurlijk proefde ik de shakes zelf, om zo de smaakbeleving te vertalen in pakkende teksten.

Suzanne, Freelance TekstschrijverSuzanne, Freelance Tekstschrijver

Neem contact op

Kennismaken? Leuk! Laat je gegevens achter en ik neem binnen 24 uur contact met je op.