Over

Ik ben Suzanne, eigenaar van Tekstschrijver Groningen. Mijn c.v. staat op LinkedIn, daar vind je alle praktische info over mij. Want wees eerlijk, daarom ben je niet op deze pagina. Je hebt mijn website goed bekeken en je weet: schrijven kan ze wel. Je wilt nu weten of het een beetje leuk samenwerken is.

Leuk samenwerken is belangrijk

Want daar komt het wel op neer toch? Dat je tijdens een project ook lol met elkaar hebt. Dat je weet wat je aan elkaar hebt. Want dan maak je nog mooiere dingen met een nog beter resultaat.

Elk woord moet kloppen

Don’t let the looks fool you. Ik hoor het vaak, dat ik er zo vriendelijk uit zie. En dat ben ik ook, natuurlijk wel. Maar niet als ik schrijf. Dan ben ik berekenend en scherp. Omdat elk woord moet kloppen. Ik leg de lat ontzettend hoog.

Pas op, sterk verhaal op komst

Wat je ook moet weten… Ik lust geen koffie. Dat schijnt een doodzonde te zijn, in mijn vak. Maar ik heb er een goede reden voor. Heb je tijd voor een sterk verhaal? Dan moet je echt even blijven lezen.

Allergisch voor koffie

Ik vermoed dat ik allergisch ben voor koffie. De laatste keer dat ik koffie aannam, was bij de bezichtiging van een huis. Een huis dat wij heel graag wilden hebben. Dus, wat doe je dan, als iemand een mok dampende koffie voor je neerzet? Precies, je drinkt het dapper op, tot de laatste slok.

Alleen al daarom zou ik een Gouden Kalf moeten krijgen. Als je niet beter wist, zou je denken dat ik het lekker vond. Maar het ergste, dat komt nog.

Op weg naar huis merkte ik dat mijn ogen het niet meer deden. Nou ja, ik kon wel zien, maar mijn ogen bewogen niet meer. Mijn vriend dirigeerde me naar huis en zette me op de bank, terwijl mijn ogen in één stand bleven staan: omhoog. Daar zat ik dan, naar het plafond te staren.

Wil je thee voor me zetten?

Het was toen, tijdens die twéé uur durende staarpartij, dat ik besloot: nooit meer koffie. Nooit meer. Je begrijpt vast wel waarom.
Dus, als ik bij je langskom, wil je dan thee voor me zetten?

Suzanne, freelance tekstschrijver

Contact

Kennismaken? Leuk! Laat je gegevens achter en ik neem binnen 24 uur contact met je op.